AKCIÓS TERMÉKEK

INFORMÁCIÓ:
06-20/25-11-825

 


 
Jacuzzi hidromasszázs kádak

Az igazi Jacuzzi hidromasszázs kádak!
Ha az eredeti helyett inkább az utánzatot választja, kérjük, hogy ne olvassa el a következő oldalakat!
A különbség: nem csupán fúvókákkal és vízsugarakkal rendelkező fürdőkád, hanem tökéletes rendszer a lehető legkellemesebb hidromasszázs élvezetéhez.
Minden, látszólag elhanyagolható részletet is hosszú időn keresztül tanulmányoztunk, és folyamatosan ellenőriztünk, hogy a hidromasszázs a lehető legideálisabb legyen, és hogy hatása Önnek a maximális jó közérzetet biztosítsa. Minden Jacuzzi modell egy olyan terv, amelyet alaposan kidolgoztak annak érdekében, hogy a test megfelelő módon és helyzetben merüljön a vízbe, hogy a vízsugarak a helyes irányba és a megfelelő erősséggel járják át a testet, valamint, hogy a víz a lehető legpontosabb mennyiségben keveredjen a levegővel. Azaz, hogy tökéletes Jacuzzi hidromasszázst kapjunk. Egyébként ezt is mi találtuk fel!

A kád formája: az ideális ergonómia.

A design szépsége ne vonja el a figyelmét egy igen fontos tényezőről: minden egyes rész jól kigondolt, célszerű használatáról! A fürdőkád nagyságát és formáját úgy tervezték, hogy az tökéletesen alkalmazkodjon a testhez. A vízsugarak számát és helyzetét az eredeti technikája határozza meg. A fürdőkád mélysége (mely nagyobb egy hagyományos fürdőkád mélységénél) lehetővé teszi, hogy teste teljesen a vízbe merüljön. Az oldalvonalakat úgy alakították ki, hogy hatékonyan biztosítsák a víz keringését. Semmit sem bíztunk a véletlenre! Semmi sem szolgálja kizárólag a szépséget!

A fúvókák elhelyezése: a tökéletes pontokon.

Akár saját maga is ellenőrizheti! A fúvókákelhelyezése is kizárólagosan Jacuzzi: a lehető legjobb. Így jut el a sugaruk a leghatékonyabban azon testrészekre, melyek a legnagyobb ellazulást igénylik: hátgerinc, hát, nyak, láb. Ugyanakkor különleges irányuknak köszönhetően a testet érintőlegesen masszírozzák, hogy elősegítsék a vér periférikus keringését. Ha a vízsugarak nem a megfelelő pontokat érintenék, vagy ha ezeket a pontokat csupán megközelítenék, akkor a hidromasszázs nem érne el semmiféle hatást, vagy egyenesen negatív hatást eredményezne. Tehát a nem megfelelően elhelyezett vízsugárral rendelkező fürdőkádak nem biztosítják a hidromasszázs várt hatását.

Alapelv: a Jauzzi hidromasszázs teljes egészében az egyén igényeire alakítható.

Bármilyen legyen is a vízbe merülő személy testalkata, a saját igényeihez tudja igazítani a hidromasszázst azáltal, hogy minden vízsugarat bármely irányba 30°-al elforgathat. Minden Jacuzzi hidromasszázs fürdőkád rendelkezik a levegőáramlást szabályzó kettős rendszerrel, és egy olyan fúvókarendszerrel, melyben a fúvókák egyenként szabályozhatóak, hogy a vízáramlás minél tökéletesebb legyen. Az első esetben két szabályozógomb teszi lehetővé azt, hogy meghatározza, hogy mennyi levegő keveredjen a vízzel. Ezek úgy helyezkednek el, hogy egyaránt biztosítsák a test felső és alsó részének masszírozását is. A második esetben a fúvókák lehetővé teszik a vízáramlás megváltoztatását.

A vízsugarak megismételhetetlen technológiája. A maximális jóllét.

Nagyobb, erősebb, pontosabb: tehát hatékonyabb vízsugarak! Olyan elsőbbség, mely tapasztalatból és a folyamatos újításokból ered: a hidromasszázs rendszert működtető Jacuzzi szivattyú egy, a hidraulika terén több mint 75 éves múltra visszanyúló tervezés és kutatás eredménye. Ugyanakkor a Jacuzzi fúvóka, melyet már sokan utánoztak, de soha nem értek utol, a tökéletes levegő és víz keveréket biztosítotja, amely a testének megfelelő masszázst eredményezi. Egy helytelen keverék soha nem lesz elég hatékony!

Csaptelep és Jacuzzi tartozékok. Érték, mely értékhez kapcsolódik.

A Jacuzzi design mind esztétikai, mind funkcionális szempontból azon tartozékokra is kiterjed, melyek a fürdőkádakat, kombinált berendezéseket és zuhanyfülkéket gazdagítják és egészítik ki a részletek szeretetével és értékessé tételével. Minőség, tartósság és megbízhatóság, és mindez a kiválóság jegyében.

Forgó hátmasszázs

Képzelje el, hogy gyakorlott ujjak masszírozzák hátát, tökéletesen és éppen azokon a pontokon, ahol a legjótékonyabb a masszázs pihentető és lazító hatása: a világhírű Jacuzzi-berendezések egyedülálló forgó hát-hidromasszázsának használata ezt a csodálatos érzést kelti.

Tartozékok és megrendelhető kiegészítők. Az apró örömök luxusa.

Tegye egyénivé a kádat azokkal a részletekkel, amelyek Önnek tetszenek! És amelyek a design finomságával gazdagítják a fürdés örömeit.
A hidromasszázs tökéletes élvezetéhez ajánlatos kényelmesen elnyújtózni a fürdőkádban. Ehhez ajánljuk a levehető fejtámaszt, amely a Jacuzzi legtöbb, szériagyártású vagy egyéni modelljénél alkalmazható. Eleganciájában tökéletesen igazodik a Jacuzzi kádak design-jához.
Azoknak, akik szertik a vízi játékokat: Waten Rainbow (széles beömlő) és Water Fan (keskeny beömlő).
Vízesések, melyek a fürdőkádba ömlenek, de nem csupán a látványt biztosítják, hanem a kellemesen pihentető hatást is.
Egy fényes ötlet: víz alatti világítás. Megrendelhető kiegészítő, mely különleges fényt és hangulatot kölcsönöz fürdőszobája szépségének.
Az elegáns beépített kapaszkodó kényelmes fogópont a kádba való ki-beszálláskor, de a berendezés formájának is stílusos eleme.

Teljes higiénia és semmilyen vízpangás.

A Jacuzzi rendszerek önleürítősek, azaz szigorúan úgy tervezték őket, hogy a hidromasszázs végén, a kád vizének leengedésekor a csövekből is kifolyik az összes víz, így megakadályozva a nem éppen higiénikus pangó vizek kialakulását (természetesen, amikor a fürdőkádat normál kádként használja, a fúvókák zárva maradnak, így a kádból nem kerül víz a csövekbe). A higiéniát az a környezetbarát alapanyag is biztosítja (az élelmiszeriparban is használt PVC), melyből a csővezetékek készülnek, valamint a csövek hajlásszögének köszönhetően a vízlevezetés is optimális. Ugyanakkor a Jacuzzi hidromasszázs kádak különleges fertőtlenítő berendezéssel is kaphatók. Ezen kívül a kádakat felszerelték „száraz működés elleni” egységgel, amely megakadályozza, hogy a berendezés működésbe lépjen, ha nincs víz a fürdőkádban, illetve ha a víz nem éri el a helyes hidromasszázshoz szükséges vízszintet. Ne feledje el, hogy a fúvókákat könnyen leveheti és megtisztíthatja szakember segítsége nélkül is.