AKCIÓS TERMÉKEK

INFORMÁCIÓ:
06-20/25-11-825

 


 
J-Sha hidromasszázs kádak

A J-Sha, azaz Sha-tzu masszázs

A J-Sha a világon az első olyan fürdőkád, amely "víz-ujjakkal" masszíroz. Az emberi test hát és deréktáji részeinek speciális kezelésére alkalmas. Mikro-fúvókái érintésének nyomán aktivizálódnak azok az akupunktúrás pontok, melyek visszaadják vagy megtartják az energiaáramlás ritmusának egyensúlyát, visszaadva a test egészséges állapotát. A Sha-tzu masszázs teljes élvezetét növeli az ergonomikusan tervezett fejtámla és a kényelmes kartámasz.
A J-Sha hidromasszázs-rendszer két párhuzamos sorban elhelyezett fúvókasorral rendelkezik, amelyek összhangban vannak a test Vu-meridiánjaival. Ezek a pontok párhuzamosan futnak a jobb és bal oldalon a gerinc mentén és tartalmazzák a Shu-pontokat, amelyek a test összes belső szervére hatnak. A 32 mikro fúvókán érkező víz ugyanolyan sorrendben és minőségben érintkezik e pontokkal, mint a masszőr ujjai által keltett nyomás.
A kád vezérlésének megfelelően a fúvókák a gerinc mentén a nyaktól a derékig felülről lefelé (Relax üzemmód) vagy lentről felfelé (Tonic üzemmód) szállítják a vizet olyan erősségben, amilyenre a kezelő beállítja. A beállított programok fix ideig működnek, melynek hossza módosítható.