Jacuzzi ®

Sasha Szauna | Eredeti Jacuzzi®
Sasha Szauna | Eredeti Jacuzzi® Galéria 239 Galéria 236 Galéria 258 Galéria 259

Sasha Szauna

2 férőhelyes szauna


Státusz:
rendelhető
Méret:
152x211x225 cm
Férőhely:
2


Termékleírás

A Sasha termékcsalád magában foglal egy luxus zuhanykabint, gőzfürdőt és szaunát, amelyet bármilyen térhez, stílushoz vagy funkcionalitáshoz terveztek, a legnagyobbtól a legkisebbig, a szálloda szabadidős területétől kezdve az otthonáig.

Mindezt egy, a Tepidarium, a Hammam és a Caldarium technológiát használó gyógyfürdői során a méreganyagok kiűzésére és az immunrendszer megerősítésére tervezték. Tökéletes kiegészítője minden otthonnak vagy szállodának, ahol egy hosszú nap után pihenésre vágyik. A gőz zuhanykabinok, gőzzuhanyok és szaunák tíz lehetséges kombinációjával a wellness élményt élvezheti anélkül, hogy elhagyná otthonát. 

A Sasha termékcsalád rugalmasságot kínál az egyes elemeken belül; háromféle szauna választható az Ön igényeinek megfelelően - finn, római és bio, míg a zuhany és a gőzfürdő is különböző beállításokat kínál, hogy nagyobb választékot nyújtson. A Chromodream Lighting és a Bluetooth technológia az utolsó simítás, hogy ezekkel a lehető legkellemesebb környezetet képzelhesse el.

Hasonló termékek


J-475™ J-475™
5-6 férőhelyes pezsgőfürdő
Sasha Gőzkabin Sasha Gőzkabin
2 férőhelyes gőzkabin
Sasha Zuhany + Gőzkabin Sasha Zuhany + Gőzkabin
Gőz és zuhanykabin
Sasha Zuhany Sasha Zuhany
Élmény zuhanykabin

Hírek, újdonságok

Mire jók a masszázsmedencében lévő vegyületek?

Mire jók a masszázsmedencében lévő vegyületek?

Egy mesterien megtervezett pezsgőfürdő-oázist hozott létre kertjében mesterien megtervezett kőterasszal és buja, trópusi növényekkel. Azonban a hangulatra, melyért olyan keményen megdolgozott, könnyen...

Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk