Jacuzzi ®

A legszebb mai fürdőszoba designok

Nem is olyan régen a fürdőszoba – nem az uralkodó, illetve felsőosztályokban, hanem az átlagemberek életében – csupán egy csempézett, hideg, rideg helyiség volt egy mosdótállal, esetleg dézsával. Innen jutottunk el oda, hogy ma már gyönyörű, modern, hangulatos fürdőszobák kialakítására törekszik, aki teheti, ami ideális helyszíne az önmagunkra fordított időnek is.

A legszebb mai fürdőszoba designok

A fürdőszoba szerepe az életünkben

A fürdőszoba első ránézésre és funkcionális hely, minden berendezés valamilyen célt szolgál – a mosdó, a wc csésze, a bidé, a kád, vagy zuhany mind a mi szükségleteink kielégítésére szolgálnak. Azonban még ennél is fontosabb, hogy sok ember számára a fürdőszoba jelenti azt a helyet, ahol megpihenhet, kikapcsolódhat, regenerálódhat, azaz eltölthet egy kis időt saját magával. Van, aki számára az a tökéletes megoldás, ha állhat a zuhany alatt, míg a zubogó víz el nem mossa a mindennapok poros gondjait. Más szereti megtölteni a kádat, esetleg sóval, habfürdővel gazdagítani, aztán órákig ázni a melegvízben. És természetesen rengetegen vannak, akik nem szeretnének választani, hanem is-is megoldást keresnek, hogy mindkét opció rendelkezésükre álljon.
Akármelyik formája legyen is az Ön számára leginkább kedvelt, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a tökéletest!

 

A kádfürdőzés szerelmeseinek    

Kínálatunkban talál masszázskádakat, pezsgőfürdő kádakat, masszázs nélküli kádakat és térben állítható masszázs nélküli kádakat is. 

Amennyiben masszázskádat szeretne fürdőszobájába, termékkínálatunk között többféle modellt is találhat, amelyek között biztosan Ön is megtalálja a tökéleteset. 

Egy férőhelyes masszázskádjaink, mint az Aquasoul és az Aquasoul Corner sarokkád tökéletes élményt nyújtanak az esti fürdőzéshez, ahol teljesen magára fókuszálhat, kényelmesen egy hidromasszázs kíséretében. Ha ezt a relaxáló élményt pedig szeretné megosztani valakivel, akkor  az Aquasoul Double két férőhelyes masszázskád, valamint a három férőhelyes Aquasoul Extra is remek választás lehet. Ha pedig kíváncsi további masszázskádjainkra álmai fürdőszobájába, akkor kattintson az alábbi linkre: Masszázskádak

Pezsgőfürdő kádjaink között megtalálhatja Moove egy férőhelyes pezsgőfürdő kádját, valamint a Nova, szintén egy férőhelyes pezsgőfürdő kádját, amelyek már első pillantásra is abszolút kikapcsolódásra ösztönöznek.

Ha Ön is fürdőszobájában inkább a letisztult, egyszerű kádakat kedveli, akkor masszázs nélküli kádaink közül is válogathat, amelyeket formabontó desing-al alkottunk meg, megtartva minden kényelmi funkciót. A Jacuzzi® kádjaiban örömmel élvezheti majd otthonában a habfürdőzés élményét!


Térbe állítható masszázs nélküli kádjainkat pedig azoknak ajánljuk, akik valóban az egyediséget keresik fürdőszobájukba. Az Anima Design, a Chic, a Desire, az Esprit, a Persea és a Pure is mind tökéletes elemei lehetnek harmónikus fürdőszobájának.

 

A zuhanyzás élménye új szinten

Persze, van, akinek a fürdés egy egészen más módja adja meg az élvezetet, és inkább a zuhany hozza meg a megnyugvást. Természetesen nem csak kádak, hanem zuhanykabinok is megtalálhatóak nálunk, akár gőzkabinnal kiegészítve.

A Bali zuhanykabin, a Cloud 100-120-140 zuhanykabinok, és a Frame 100-120 zuhanykabinok egyránt tökéletes elemei lehetnek egy modern, letisztult, stíusos fürdőszobának. Továbbá a Frame IN2 is rendelkezésre áll, mely egy gőzkabinnal kombinált zuhanykabin, de a klasszikus gőzfürdő is megtalálható, a Sasha Gőzkabin képviseletében. Természetesen mindenféle kiegészítőket, zuhanyrendszert, zuhanyoszlopot, zuhanytálcát is kínálunk.

 

Nem tud választani? Nem is kell!

Sokan állást foglalnak, és vagy a kád, vagy a zuhany mellett teszik le a voksukat. Azonban az sem baj, ha nem akar valaki választani – a MIX 70 és MIX 80 nevet viselő termékeink lényege, hogy ötvözzék a kétféle berendezést, egy kádra tehető üvegfal és csaptelep beépítésével.

Szeretné, hogy fürdőszobája egyszerre legyen modern, stílusos, közben meghitt és hangulatos, tökéletes teret biztosítva a pihenésnek? Válogasson termékeink között, hogy biztosan megtalálja azt a berendezést, ami a leginkább passzol az elképzeléseihez!
 

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk