Jacuzzi ®

A Jacuzzi® eredetisége

Mitől másabbak a Jacuzzi® masszázsmedencéi, fürdőszoba termékei? Mindenről részletesen beszámolunk, a Jacuzzi® háttértörénetéről és egyedi tulajdonságairól egyaránt.

TargetPro™ fúvókák a Jacuzzi®-tól

A Jacuzzi® TargetPro™ fúvókái

Mitől annyira nagyszerű a Jacuzzi® márka? Miért gyártjuk mi a legjobb minőségű hidromasszázskádakat? A TargetPro fúvókáknak köszönhetően, amely a legjobb a piacon.

Tovább
Jacuzzi® Katalógusok

Letölthető Jacuzzi® Katalógusok

Tovább
JACUZZI ORIGINAL WELLNESS HOTEL

JacuzziI® Original Wellness Hotel

Jacuzzi® Original Wellness Hotel koncepció nagyszerű alternatívája a nagy, gyógyfürdős hoteleknek. Olyan wellness részleget hozunk létre a hotelben, ami egyedi és emlékezetes élményt nyújt a vendégek számára.

Tovább
Hogyan válasszunk Jacuzzi® terméket?

Hogyan válasszunk?

A Jacuzzi® termékpalettán, mely folyamatosan új termékekkel és technikai megoldásokkal bővül, számos, több szériába sorolható fürdőkád, többfunkciós zuhanykabin, kombinált, kádra...

Tovább
Technológia | Jacuzzi

A Jacuzzi® technológiája

Az eredeti minőség és technológia, amit a Jacuzzi® fejlesztett ki. De miben különbözik? Mitől ennyire népszerű és megbízható? Mindenről részletesen beszámolunk.

Tovább
Az eredeti Jacuzzi®: Miért minket válasszon?

Miért a Jacuzzi®?

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető...

Tovább

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház

Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk