Jacuzzi ®

Tudományosan a Jacuzzi®-ról

JACUZZI® A wellness középpontjában.

A legteljesebb egészség- és wellness élmény megteremtésének, valamint a legjobb ügyfél kiszolgálásnak köszönhetően, a Jacuzzi® világhírnévre tett szert fejlett technológiájú fürdőszoba és gyógyfürdő termékeivel, mint piacvezető és fejlesztő a wellness területén.

Manapság mindenki a hidromasszázsról beszél, és sokak otthonában megtalálható, de a piacon és a médiában szinte semmit nem lehet hallani az ilyen termékek megfelelő használatáról (törökfürdő, szauna, stb.), a lehetséges terápiás javallatokról, ellenjavallatokról és az okokról, amik összekapcsolják ezeket a termékeket a "jóllét" fogalmával.

A Jacuzzi® általánosságban szeretné támogatni a hidromasszázs termékeket - a szaunákkal, törökfürdőkkel együtt -a Jacuzzi® termékekről szóló "képzési" kampánnyal.

Ezzel kapcsolatban kifejlesztette "A jóllét új formáját", egy tudományos, kommunikációs projektet, ami általános információkat ad a hidroterápiáról, különös figyelemmel a hidromasszázs termékekre, szaunákra, törökfürdőkre és zuhanyokra, együttműködve a Fürdőgyógyászok Európai Szövetségével (European Association of Spa Medicine - A.E.Me.B.), Umberto Solimene professzorral, aki a Milánói Egyetemen a Gyógyterápia és Fürdőgyógyászat elnök-professzora és Arsenio Veicsteinas professzorral, aki az A.E.Me.B. alelnöke és a Milánói Egyetem testnevelési karának dékánja.

Emellett Solimene és Veicsteinas professzorok a Jacuzzi® Europe Spa Tanácsadó Testületének tagjai, ami a jóllét projekt kommunikációs tevékenységeink fejlesztésével foglalkozik.

Zuhany, zuhanyzás | Jacuzzi

Zuhany

A zuhany egy külső krenoterápiás technika; viszonylag kevéssé ismert, annak ellenére, hogy az általa kiváltott élettani előnyök már ismertek. Alkalmazható csapvíz és gyógyvíz is, utóbbi esetében a...

Tovább
Törökfürdő|Hammam

Törökfürdő|Hammam

A törökfürdő száraz gőzfürdőt jelent, annyi eltéréssel a hagyományos szaunákhoz képest, hogy a levegő hőmérséklete 40-50°C, a páratartalom pedig 100%. Kombinálható színterápiával vagy zenével,...

Tovább
Szauna

Szauna

Gyógyászati értelemben a szauna általában a finn szaunát jelenti: fa borítású helyiség, fa padokkal, valamint a 70 - 100°C-os környezeti hőmérsékletet fenntartó (az átlagos hőmérséklet többnyire...

Tovább
Hidromasszázs a Jacuzzinál

Hidromasszázs

A hidromasszázs "külső krenoterápiás" kezelés (azaz olyan kezelés, amelyben a test valamilyen anyaggal kerül kapcsolatba, ez esetben vízzel). A kezelés meghatározott nyomású, speciális vízsugárral történik.

Tovább

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház

Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk