Jacuzzi ®

Beltéri és kültéri pezsgőfürdő – mi a különbség?

A Jacuzzi® pezsgőfürdői összehozzák a családot és a barátokat. Teszik ezt úgy, hogy mindeközben teret nyújtanak mind a kikapcsolódásra, feltöltődésre, mind a maradandó élmények létrehozására. Akár egy bensőséges baráti találkozónak a házigazdája, akár csak egy szimpla családi összeröffenésről van szó, egy pezsgőfürdő mindehhez ideális helyet kínál.

Beltéri és kültéri pezsgőfürdő – mi a különbség?

Akárhogyan is, mikor saját pezsgőfürdője kiválasztása előtt áll, az első dolog, amiről döntenie kell, hogy a csillagok alatt, vagy privát szférában, otthona belső tereinek meghittségében szeretné-e kiélvezni a fürdőzés örömeit. Az alábbi szempontok segíthetnek a döntésben, hogy kertjében építsen-e egy forrófürdős oázist, vagy a beltéri wellness-élményt válassza inkább.

 

A hely kérdése

Első sorban döntő tényező lehet a hely kérdése: vajon elfér egy pezsgőfürdő a lakásában? Gyakran a válasz éppen abban a kérdésben rejlik, hogy vajon befér-e egyáltalán az ajtón a medence?  Ha erre a kérdésre a válasz igen, akkor ideje elgondolkodni azon, hogy hogyan tudná esztétikusan és kényelmesen, otthonosan elhelyezni azt a lakásában. Egy teljesen új helyiséget kell kialakítania számára, vagy akárcsak egy kirakós darabja, pont ez hiányzik egy már meglévőből?
Ami a kültéri pezsgőfürdőt illeti, elhelyezheti azt a nyitott térben, de a talajba süllyesztve is. Attól függően, hogy milyen a kertje, udvara elrendezése, elhelyezheti pezsgőfürdőjét akár a teraszon, akár a kültéri padlóburkolatba beépítve, ha azok megengedik azt.

 

A szellőzés kérdése

Egy másik fontos átgondolandó szempont a megfelelő szellőzés kérdése. A lerakódások és a penész elszaporodásának elkerülése érdekében fontos, hogy jól szellőző helyet tudjon biztosítani pezsgőfürdője számára. Ha kültéren helyezi el azt, akkor nem kell aggódnia a szellőzőrendszerek miatt, hiszen a kinti friss levegő elintézi ezt a problémát. A beltéri medencéknek azonban levegőztetőrendszerre, például fürdőszobai levegőztetőre van szüksége, hogy az segíteni tudja a forró, nedves levegő keringését. Mielőtt tehát a beltéri pezsgőfürdő mellett dönt, érdemes átgondolnia a kérdést, hogy van-e lehetősége a megfelelő szellőzőrendszer kialakítására.

 

Az időjárás kérdése

A kültéri pezsgőfürdő azon luxus lehetőségét kínálja fel az ön számára, hogy télen érezhesse bőrén a hópelyhek olvadását a legnagyobb hóviharok közepette, miközben forró vízben áztatja magát, míg nyáron talpalás nélkül hallgathatja a grillsütőben sercegő húsokat, miközben ön a tökéletes wellness élményt éli át. Ne feledje azonban, hogy ha kültéren helyezi el Jacuzzi® pezsgőfürdőjét, akkor kiteszi azt az időjárás viszontagságainak. Ez felgyorsíthatja az elhasználódást, illetve sérülések bekövetkeztét, arról nem is beszélve, hogy a belekerülő levelek, bogarak és törmelékek következtében gyakoribb tisztítást igényel majd medencéje.

Ha a beltéri pezsgőfürdő mellett dönt, úgy csodálhatja a havazást, hogy nem kell reszketve be- és kiszállnia a medencéből. Továbbá, a fedett terület megvédi medencéjét az időjárás káros hatásaitól, amely azt is jelenti, hogy sokkal kevesebb időt kell majd annak takarításával töltenie, és időtálóbb is lesz az.

Miután mindezen szempontokat végiggondolta, mindezen személyes preferenciák figyelembevételével bátran és biztosan dönthet, hogy egy beltéri meghitt pezsgőfürdő, vagy egy kültéri forróvizes oázis lesz az Ön számára a tökéletes választás.
 

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk