Jacuzzi ®

A hidromasszázs jótékony hatásai: Ezért szerezzen be otthonába masszázs medencét!

Milyen jótékony hatásai vannak a hidromasszázsnak? Hogyan hat pozitívan az egész testre és lélekre? A következőben erről olvashat bővebben! 

A hidromasszázs jótékony hatásai: Ezért szerezzen be otthonába masszázs medencét!

A vizet már évezredek óta használják gyógyításra legkülönböző módszerekkel. Az utóbbi időben egyre nagyobb az érdeklődés a vízben rejlő egészségmegőrző, közérzetjavító, méregtelenítő, immunerősítő lehetőségekre. 

 

Ízületre, izomra és méregtelenítésre is kiváló

A víz felhajtóereje enyhíti a testsúly által ízületekre nehezedő nyomást, így a túlsúlyos emberek is könnyedén át tudják mozgatni izmaikat. Testünk közel kétharmadát víz alkotja, kellő mennyiségű víz nélkül szervezetünk nem tud megfelelően működni és akár az életfunkció is leállhat. A megfelelő hőmérsékletű víz 36-37 °C amitől a testhő megemelkedik és ennek hatására a vérnyomás csökken a vérkeringés pedig felgyorsul. Bőrünk pórusai eközben kitágulnak, nő a szövetek vízvesztesége, ahogy ellazulnak és a kitágult pórusokból távozni tud a szervezetben felhalmozódott káros anyag. 

 

A test-és lélek számára egyaránt pozitív hatású

A hidromasszázs medence testi és lelki feltöltődést nyújt. Képzelje el, hogy egy hosszú, fárasztó nap után beül egy kád melegvízbe és a hidromasszázs pezsgése masszírozza az egész testét. Míg egy sima kádas fürdés alatt az emberek általában ellustulnak, addig a hidromasszázs fürdés felfrissít és energiával tölt fel. 

 

Keringésfokozó 

Jótékony hatásának köszönhetően támogatja szervezetünk egészségét. Csökkenti a krónikus fájdalmakat, fokozza a regenerációs képességet és szabályozza a vérkeringést is. Ez a folyamat felgyorsítja az anyagcserét is, mivel a gyorsuló vérkeringés oda viszi az egyes sejtekhez az alkotóelemeket és el is szállítja onnan azokat az anyagokat ami a sejtlégzés során melléktermékként képződik, és kiválasztódva kiürül a szervezetből.  A vízalatti masszázzsal a nyirokkeringés is fokozódik és az oxigénnel telített erek gyorsabban szállítják a tápanyagokat és a salakanyagok is gyorsabban tudnak távozni. 

 

Stresszoldó és immuntámogató 

A hidromasszázs segít abban is, hogy elfelejtsük a világ összes baját mert tökéletes stresszoldó hatása van. Hidromasszázzsal lehet kezelni a szív és érrendszeri betegségeket, támogatja a nyirok-és immunrendszer megfelelő működését, csökkenti a mozgásszervi panaszokat. Ennyi pozitív hatás után talán meg sem kérdőjelezi bárki, hogy szükséges lenne-e minden háztartásban, hogy legyen hidromasszázs ami segít a testnek és léleknek feltöltődni, illetve segíti a szervezetünk egészséges működését.

 

Ugye, Ön is szeretné élvezni a hidromasszázs nyújtotta pozitív hatásokat? Akkor szerezze be masszázsmedencénk egyikét a testi-lelki feltöltődés érdekében! Fedezze fel masszázsmedencéinket és kérje ajánlatunkat az otthoni jacuzzi-élményért! 

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk