Jacuzzi ®

Hogyan tisztítsam megfelelően a Jacuzzi® masszászmedencéit?

A masszázsmedencék használata egy nagyon kellemes program, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk és feltöltődjünk. Viszont van néhány aranyszabály, amit szükséges betartanunk, hogy a jacuzzi használata minden esetben élvezhető legyen, és ez nem más mint a higiéniai szabályok betartása. 

Hogyan tisztítsam megfelelően a Jacuzzi® masszászmedencéit?

A Jacuzzi® vizét nagyon egyszerű tisztán tartani. Amire szükséged lesz az a klór, klór, és még egy kis klór. Kristály tiszta lesz a víz. De biztos, hogy ez a jó módszer, hogy ilyen mennyiségű klórt vigyünk bele a Jacuzzi®-ba, amiről tudjuk, hogy milyen káros hatással van a bőrünkre és szervezetünkre is, ha véletlen szájba kerül lenyeljük. Szerencsére a Jacuzzi® sokat foglalkozik azzal, hogy a hidromasszázsmedencék, hogy lehetnek egyre jobbak. Ebbe beletartozik az is, hogy lehet kristálytiszta a víz az élvezhető fürdőzéshez, anélkül, hogy ezt a rengeteg mennyiségű klórt használjuk tisztításra. Ez a téma többmillió embert érint a világon. 

 

Van 3 tisztítási alapelv amit érdemes követni a hidromasszázskádak tisztítása során, hogy megtegyünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy a Jacuzzi® élettartama hosszú legyen.

 

Hogyan tisztítsam megfelelően a Jacuzzi®t?  - Lágyvíz

Mivel hazánkban kemény a víz, ezért a mi feladatunk gondoskodni a lágy vízről. Miért van szükség arra, hogy a medencében lévő víz lágy legyen? A válasz egyszerű! Ha kemény víz kerül a medencébe rendszeresen, akkor a víz keménységét okozó anyagok hajlamosak arra, hogy lerakódjanak a medence falán és a medence csőrendszerében, ami nem csak nem esztétikus a medencében, de kellemetlen érzést is okoz. Ezek a lerakódások csökkentik a fűtés és szűrés hatékonyságát is, sőt kifejezetten károsodhatnak tőle ezek a berendezések és gyorsan képesek rövidíteni az élettartamukon. Erre a célra számos vízkezelőt lehet vásárolni és érdemes olyat választani, ami természetes anyagokból lett kifejlesztve. 

 

Hogyan tisztítsam megfelelően a Jacuzzi®t?  - Szűrőtisztítás

A medence tisztításáért felelős szerkezet a szűrő. Ez képes arra, hogy naponta többször is áthaladjon a medence teljes vízszerkezetén. Viszont amennyiben ez nem megfelelő tisztaságú akkor abban az esetben medencetérbe visszaáramló vízbe visszajut a szennyeződés, ami teljességgel aláássa a vízszűrő munkáját. A motornak így viszont többet kell dolgoznia és ez nem garantálja azt, hogy a többlet munkájával, ami természetesen a medence használójának pénzbe kerül, hogy tiszta lesz a víz. Ezért fontos, hogy a szűrő is tisztán legyen tartva, amire már számos tabletta lett kifejlesztve és vannak speciális tisztítógépek is. 

 

Hogyan tisztítsam megfelelően a Jacuzzi®t? - Vízszint

A rendszeres használat mellett érdemes naponta ügyelni a megfelelő vízszintre is. Mivel a víz párolog ezért könnyen előfordul, hogy túl alacsony lesz a víz. A medencéken van egy jelzés, ami a minimum vízszintet jelzi, hogy a medence mechanikailag megfelelően tudjuk működni. Mi történik, ha a vízszint nem éri el a minimumot? A rendszer túlmelegedhet, a motor leéghet, és a víztisztítás sem fog zökkenőmentesen sikerülni. Ahhoz, hogy a Jacuzzi® szűrőrendszere eltudja végezni a feladatját, fontos a megfelelő mennyiségű víz. Ha ezeket betartjuk, akkor semmi nem állhat közéd és az élvezetes kikapcsolódásod közé. 

 

Segítsünk a Jacuzzi® masszázsmedence karbantartásában? Keressen fel minket és segítünk a szakszerű tisztításban!

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk