Jacuzzi ®

Hogyan válasszunk?

A Jacuzzi® termékpalettán, mely folyamatosan új termékekkel és technikai megoldásokkal bővül, számos, több szériába sorolható fürdőkád, többfunkciós zuhanykabin, kombinált, kádra felépítményként szerelt zuhanykabin, valamint masszázs-kismedencék állnak Tisztelt Vásárlóink rendelkezésére. Választási szempontjainkkal segíteni szeretnénk leendő ügyfeleinket a megfelelő típus megtalálásában, előtérbe helyezve a felhasználó egyéni elképzeléseit a műszaki lehetőségek figyelembevételével.

Hogyan válasszunk?

Első kérdés, hogy fürdőkádat vagy zuhanykabint vásároljunk?

A családi használatra készült termékek választéka igen széles. Családon belül is eltérőek a szokások, ezért érdemes megvitatni, hogy ki milyen terméket szeretne, majd a fürdőszoba helyszíni szemléje következik.
Több fürdőszoba esetén ez nem okoz gondot, mert az egyik lehet zuhanyzós, míg a a másikba kádat választhatunk. Nagyobb a gond akkor, ha a lakás egyetlen fürdőszobájáról van szó és ezt többen, többféleképpen szeretnék használni.

 

Zuhanykabinok

A különféle szolgáltatásokat nyújtó többfunkciós zuhanykabinokban a kádaktól részben eltérő élettani hatásokkal találkozhatunk. Fő jellemzői közé a design, a megbízhatóság, a sokoldalúság, a teljesítmény, a higiénia és a biztonság sorolható. A Designer kollekcióban kifejlesztett több, mint 40 féle típust felsoroltató, bármilyen fürdőszobába tökéletesen illeszthető Jacuzzi zuhanykabinok viszonylag kis térben valósítják meg mindazt, ami a technológia magas színvonala lehetővé tesz.

 

Funkciók

Valamennyi modellben megtalálható a függőleges irányú vízsugármasszázs, mely a klasszikus, víz alatti hidromasszázs rendszer kiváló alternatívájaként működik. A funkció lehetőséget nyújt arra, hogy a felhasználó állva kihasználja testfelületre ható szabályozható erősségű függőleges vízsugarak váltakozó működését, melyek feszessé teszik a bőrt, növelik a fizikai teljesítőképességet és felpezsdítik a vérkeringést.
A funkciók közül kiemelkedő a közel 50-60°C-os gőzfürdő és az ehhez a funkcióhoz kapcsolódó gőzklíma, a többféle zuhanyozási módozat, az egyéni igényeket kielégítő lágy és erős skótzuhany-funkció, a vízesés és a zuhatagfürdő, valamint az elektronika által nyújtott további szolgáltatások (óra, sztereó rádió, telefon, fényterápia). A kemény víz okozta vízkövesedésre is kifejlesztettek a gőzkabinokban egy vízkőmentesítő funkciót, mely egy bizonyos mennyiségű gőzfürdőzés után kéri a program elindítását. Egyes zuhanykabinjainkban található egy speciális zuhatagfürdő, mely a feltölthető tálcából forgatja meg a vizet, így képezve vízesést, mely a kabin felső részéből ömlik a nyakunkba.
Mindezek ismeretében már a méretektől és a ráfordítható összegtől függ a választásunk.

 

Kényelmi előnyök

Természetesen a zuhanykabinokban az apró részletek sem elhanyagolhatóak. Az előszerelt panelek, hőfokszabályozó keverő csaptelep, a különleges formájú tető, az ülőke, a csúszázgátlóan kialakított zuhanytálca, a biztonsági, kristályüvegű falak és ajtók, a beépített szekrény, a rádió és telefon, valamint az új fejlesztésű, a zuhanytálcából felszívott, erőteljes "power fall" vízesés.

 

Hidromasszázs kádak

A választást befolyásolja, hogy ki használja rendszeresen a terméket. Ajánljuk, hogy a használó méretéhez igazodjon a termék mérete! Amennyiben két családtag magassága erősen eltér egymástól, érdemes kompromisszumot kötni; amelyikük többet használja, az ő magasságának megfelelő terméket válasszunk.
A helyesen kiválasztott termékünk mérete megegyezik a használó magasságával, vagyis egy jól megtervezett 180 cm-es kád belső mérete úgy van kialakítva, hogy abban egy 180-190 cm magas személy kényelmesen belemerülhessen. Ekkora méretű termékbe egy 160-170 cm magasságú személy belecsúszik, nem megfelelő számára a belső kialakítás, nem fogja azt a hatást kapni, amire számított!
Az egyszemélyes kádaknál kialakított ötfúvókás rendszer a talpra ható két fúvókából, a testfelületre érintőlegesen ható csípőtájéki fúvókákból és a gerincre ható fúvókából áll. Ez az öt fúvóka elég egy teljes értékű masszázs eléréséhez. Egyes termékeknél a gerincre ható fúvóka helyett beépített forgó fúvókák biztosítanak még teljesebb ellazulást.
Kétszemélyes hidromasszázs kádak esetében a masszázsfúvókák megoszlása eltérő. Egyik változata: a derékra egy fúvóka, plusz a 6 kisméretű forgó fúvóka a hátra, valamint egy-egy a csípőre és a talpra. A kétszemélyes kádban a mindkét oldalon történő masszázshoz a személyeknek helyet kell cserélni. Ezt a kis kellemetlenséget kárpótolja, hogy egyszerre ketten élvezhetik a masszázs nyújtotta felüdülést.
A termék kiválasztásánál fontos szempont a berendezések szervizelhetősége, melyre az előlapok mobilitása ad lehetőséget.

 

Forma és méretválaszték

A Jacuzzi Designer kolleciója több mint 60 féle fürdőkádat és zuhanyzó felépítménnyel kombinált berendezést mutat be, amely igazán gazdag méret és formaválasztékot jelent.
A különböző méretű felépítményes kádak a kis fürdőszobák praktikusabb helykihasználtságát is elősegíthetik. A hagyományos vonalvezetésű kádak 150-190 cm közötti hosszmérettel, 70-110 cm szélességi mérettel rendelkeznek. Ezek többnyire előlappal, oldallappal, de beépíthető változatban is rendelhetők.
Vannak olyan kizárólag beépíthető modelljeink is, melyekhez nem rendelhető elő- és oldallap, ezek körbeburkolásánál a megfelelő méretű szellőző és szerelőnyílás biztosításáról gondoskodni kell.

 

Felszereltség

A többféle funkciók és felszereltségek választéklistájával a variációs lehetőség elég széles ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő berendezést. Termékeink rendelhetők töltőnyílás nélküli kivitelben, illetve összesen négyféle töltési módozattal. A töltőnyílás nélküli kivitelhez rendelhető hagyományosan falra szerelhető kádtöltő csaptelep is. Egyes modellekhez rendelhető fertőtlenítő rendszer, mely megfelelő gyakorisággal alkalmazva kellő védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben. Típustól függően kérhető víz alatti világítás, ellazulást segítő fejpárna és a ki-be szálláshoz kapaszkodó. Mindezek a kiegészítők sokkal élvezetesebbé teszik a fürdőzést.

 

Kombinált termékek

Azon Kedves Vásárlóink részére, akiknek a fürdőszobája nem elég nagy ahhoz, hogy egyszerre élvezhessék a Jacuzzi® fürdőkád és a Jacuzzi® zuhanykabin által nyújtott örömöket, illetve nem tudnak dönteni a kétfajta terméktípus közül, létrehozták a kombinált szériát. A fürdőkádakra szerelt különböző szolgáltatásokat nyújtó zuhanykabinok kivételes teljesítményt nyújtanak minimális helykihasználással. Ezt színesítendő a berendezések egyedülálló megjelenési formája. A forma az eddig megszokott Jacuzzi® tökéletességén kívül számos eredeti értékkel gyarapodott. A felépítmény frontoldali elhelyezéséből kifolyólag a használó nem a fal felé, hanem a fürdőszoba felé néz. A kristályüvegek felületek által nyújtott térnövelő hatás és a tágas tér pedig tovább csökkenti a bezártság érzését. A fürdőszoba burkolata teljes egészében látható, nincs eltakaró panel elem. Egyszerű és kényelmes kezelhetősége, ülőkéje nemcsak, hogy kényelmes, hanem hasznos gyermekek és idősebbek számára is.

 

A Jacuzzi® legújabb terméke már fényterápiával!

A Jacuzzi® gyár is a fejlődés és az újítások korát éli. A 2003 év újdonsága a fényterápiával is rendelhető ideális többfunkciós kabin, mely a Frame sorozat legújabb tagja. Mérete lehetővé teszi, hogy két személy is kényelmesen elférjen benne. Méltán került az érdeklődés középpontjába a FrameIN2, mert ennek a terméknek köszönhetően a Jacuzzi® termékek iránt érdeklődők is élvezhetik a sokakat izgató fényterápia jótékony hatását.

 

Kékes árnyalatok

Évszázadok óta gyógyítanak a fény különböző fajtáival. Köztudott, hogy a kék fénnyel történő kezelés hatására az újszülötteknek nem kell vérátömlesztést kapniuk a csecsemőkori sárgaság észlelésekor. Pár órás kék fényű lámpa alatt eltöltött idő elég ahhoz, hogy a billirubin kiválasztás megtörténjen, melyet a fejletlen máj nem képes elvégezni. Az ultraviola fényt, amellyel az 1990-es években kezdtek dolgozni, ma is használják különböző bőrproblémák kezelésére.

 

Teljes spectrum

Napjaink egyik leggyakoribb kedélybetegségét, mely az évszakok változásával lép fel, szintén sikeresen kezelik a teljes spektrumú fénnyel. Ez a betegség az ősz beálltával veszi kezdetét és tavasszal eltűnik, amikor az első napsugaras napok megjelennek. Akkor a szervezetben található tobozmirigy működése újból a megszokott mederbe kerül. Elmúlik az álmosság, a letargikus állapot, a depresszió.
A betegség kezelésére beültetik a pácienst egy fényterápiás boxba, ami vibrációmentes fénycsövek segítségével hat teljes fényspektrumot foglal magába. A terápiás idő hossza a sugárzott fény erősségének függvénye. Ez a terápia azt biztosítja, amit egy normális napsütötte nyári nap: a tobozmirigy hormontermelésének csökkenését.

 

Napjaink problémái

Mai számítógépes világunk egyik egészségkárosító következménye a gyakori fejfájás, az égő, száraz vagy könnyező szem, migrén, a depresszió, valamint a vázizomzat, elsősorban a nyak és a vállizmok fájdalmai, görcsei, alvászavarok, stresszhelyzetek.
Mindezen betegségek gyógyítására kiválóan alkalmas a fényterápia, mely az egészséges ember számára nem csak nyáron kell, hanem az év bármely napján. A Jacuzzi ennek a kívánságnak az elérhetőségéhez járult hozzá a FrameIN2, a Frame, és a Cloud megalkotásával.

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk