Jacuzzi ®

A Jacuzzi® TargetPro™ fúvókái

Mitől annyira nagyszerű a Jacuzzi® márka? Miért gyártjuk mi a legjobb minőségű hidromasszázskádakat? A TargetPro fúvókáknak köszönhetően, amely a legjobb a piacon.

A Jacuzzi® TargetPro™ fúvókái

Fedezze fel a különbséget.

A Jacuzzi® fúvókákat az egyedi szakértelemmel kombinált technológia és dizájn, illetve az küldetés különbözteti meg a többi terméktől, amivel hidromasszázs hatékonyságát az otthonokba juttatjuk el.
Mindig a büszkeséget jelentették a Jacuzzi® szabadalmak között és a fejlesztésük ma sem áll meg. Az új TargetPro™ fúvókák annak az ambiciózus projektnek az eredményei, amely azt a törekvést tűzte ki célul, hogy a hidromasszázsok olyan szintre jussanak, amit még korábban sohasem értek el.

 

01. Esztétika

Az új TargetPro™ fúvókák a Jacuzzi márka értékeit szimbolizálják olyan meghatározó és alapvető dizájnnal, amely kiemeli a magas teljesítményt. A markáns élek és kúpos külső kontúrok olyan dinamikus megjelenést adnak, amely tökéletesen illik a Jacuzzi termékkínálatának összes kádjához.
A kontrasztos színek kortárs stílust adnak a TargetPro™ fúvókáknak, míg a króm szegély fokozza és megkülönbözteti a fúvókát, felfedve nagy teljesítményre képes természetét a fehér szín használatának köszönhetően.

 

02. Irányíthatóság

Az új TargetPro™ fúvókák különböznek a többi fúvókától, hiszen lehetővé teszik a vízsugár szögének beállítását egy teljesen új módon. A fúvókák speciális tervezésének köszönhetően, nagyobb szögben irányíthatóak, aminek segítségével a test sokkal szélesebb területét érik el.
Az eredmény egy személyre szabott hidromasszázs, ami minden igényhez és testfelépítéshez illeszthető.

 

03. Szabályozhatóság

Az új TargetPro™ fúvókákkal a vízsugár intenzitása a fúvóka egyszerű elforgatásával szabályozható. A fúvókák szabályozásával lehetőség van a vízsugár intenzitásának növelésére, csökkentésére vagy akár teljes kikapcsolására a még sokoldalúbb hidromasszázs érdekében.

 

04. Teljesítmény

Az új TargetPro™ rendszer a levegő és víz tökéletes és konzisztens keverékét biztosítja, amik a hidromasszázs szivattyúval együtt egyszerre mély és lágy, de sohasem agresszív sugarat generálnak.
Az irányíthatóság és az intelligens pozicionálás együttesen még személyre szabottabb kezelést biztosít a kádban, a hidroterápia hatásainak optimalizálásával.
A fúvókák teljes zártsága és az önleeresztő rendszer lehetővé teszi a fürdő hidromasszázs nélküli használatát a maximális higiénia biztosításával.

 

Fedezze fel az előnyöket.

Az új TargetPro™ fúvókák azon egyszerű feltevésre alapoznak, hogy minden személy egyedi és minden test máshogy helyezkedik el a kádban. Ahhoz, hogy hidromasszázs mindenki számára ugyanolyan hatású, mély és regeneráló legyen, a legkisebb adatok testre szabására van szükség: áramlás, intenzitás, irány és pozícionálás. Az új TargetPro™ fúvókák e tekintetben forradalminak számítanak: különleges az elhelyezésük, szabályozhatók és irányíthatók a hidroterápiás kezelés hatásának optimalizálása érdekében, tökéletes és konzisztens levegő-víz keveréket állítanak elő.

 

Egy fúvóka, számos célterület: hidromasszázs, ahol szükség van rá.

A TargetPro™ fúvókák célzott módon nem fejtenek ki a testre merőleges irányú ütést és nem túl agresszívek.
Erő, hatékonyság és intenzitás széles területen: ez kimondottan a láb számára hasznos, amely a test egyik olyan területe, ami nagy terhelésnek és fárasztó munkának van kitéve.
Teljes wellness: keringés reaktiválása
A fúvóka forgatásával szabályozható célzott szögnek köszönhetően az új fúvókák intenzív masszázst biztosítanak a test alsó részén található izmoknak.

 

Derék, csípő és combok.

A wellness szempontjából a test ezen területei rendkívül fontosak.
A nem megfelelő testtartás vagy a tartós ülőmunka lelassítja a keringést, ami feszültséget és duzzanatot okoz. A TargetPro™ fúvókák a megfelelő magasságra pozícionálhatók a vérkeringés stimulálására és a kényelmetlenség enyhítésére.

 

Vádlik és a láb.

Nehéz elképzelni azt az igénybevételt, terhelés és feszültséget, amelyet a lábunk, bokánk és vádlijaink naponta elviselnek. Minden egyes lépés, minden egyes lépcsőfok, minden teher, amit cipelünk, testünk ezen részeire nehezedik.
Ezen felül a talpak az egész testtel kapcsolatban vannak.
A lábmagasságba pozícionált TargetPro™ fúvókák nem csak helyreállítják az ön erejét és csökkentik a fáradtságát, hanem reaktiválják a véráramot és az egész test számára előnyös áramlattal stimulálják a testet.

 

Fedezze fel a Jacuzzi® értékeit

Dizájn, egészség, teljesítmény, élvezet: ez az a négy érték, amit a Jacuzzi® termékek tiszteletben tartanak.
Már az új TargetPro™ fúvókák is annak a technológiának az eredményei, amelyeket az otthoni wellness nagyszerűségére való törekvés ihletett.

 

Dizájn

 • Alapvető és elegáns forma
 • Értékes részletek (króm, arany és fehér kivitel)
 • Könnyen tisztítható

 

Egészség

 • Nagyobb vízsugár beállítási tartomány
 • Célzott hidromasszázs
 • Az ön testalkatára szabható

 

Teljesítmény

 • Dús és állandó áramlás
 • Megnövelt hatékonyság
 •  Ön-leeresztés és az automatikus zárás

 

Élvezet

 • Szabályozható fúvóka
 • Teljes kényelem
 • Egyedi szabályozás

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk