Jacuzzi ®

Luxus fürdőszoba otthonába? Ezeket szerezze be!

Szeretne is szereti a luxus életérzést? Szeretné, ha ez a luxus fürdőszobájában is megmutatkozna? Hoztunk pár ötletet, hogyan hozza ki otthoni fürdőszobájából a legtöbbet, ha igazi prémium élményre vágyik a tisztálkodás vagy a reggeli készülődés közben!

Luxus fürdőszoba otthonába? Ezeket szerezze be!

Fürdőszobai luxus, amire mindenki vágyik

A fürdőszoba egy fontos helység otthonunkban, mondhatni elég sok időt töltünk el benne. Itt kezdődik és itt fejeződik be a napunk. Szeretjük olyan kellékekkel megtölteni a fürdőszobát, amitől úgy érezzük, hogy egy kis otthoni wellnessben van részünk. Ha arra gondolunk, hogy az otthonunk melyik pontjában igényeljük a legjobban a luxus körülményeket, akkor magasan vezet a fürdőszoba. Próbálja meg felidézni, hogy milyen jó érzés volt, amikor utoljára wellnessezett. Most elkapta a vágy, hogy újra átélje az érzést? Mit szólna ahhoz, hogyha ezt bármikor elérhetővé tehetné magának? Segítünk abban, hogy kialakíthassa a saját luxus fürdőszobáját, hogy minden nap része lehessen wellnessben a saját otthonodban. Mutatjuk, hogy milyen kellékekkel tudja kialakítani a luxus fürdőszobát!

 

Jacuzzi® hidromasszázs kádak

Egy tökéletes habfürdő egy pohár bor mellett? Egyedül vagy inkább párjával? Egy fárasztó nap után biztos, hogy az egyik legjobb választás. A Jacuzzi® hidromasszázs kádjai lehetővé teszik az esti fürdő hangulatának fokozását. Ezeknek a kádaknak a mérete és a formája is úgy lett tervezve és kialakítva, hogy a testhez tökéletesen alkalmazkodik. A kád oldalvonalainak kialakítása a vízsugaraknak lehetővé teszi a hatékony keringést. A vízsugarakat úgy helyezték el, hogy azok a test azon részeit érjék, ami 100%-ban biztosítja az ellazulást. A fürdőkád mélységének kialakításának köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy teljesen a kád mélyére merüljön. Számos tartozékkal és kiegészítővel lehet a luxust egy még magasabb szintre emelni, ami az igényei felül is képes túlmutatni. 

 

Luxus gőz és zuhany kabin a fürdőszobában

A gőzkabinok nagyon jó stresszoldó és relaxáló hatással bírnak, emellett számos egészségügyi jótékony hatásuk is van. Magas páratartalmának köszönhetően segíti a torokfájás, megfázás, köhögés, tüdőasztma, reumás fájdalmak enyhítését. Képzelje csak el, hogy egy hideg téli napon amikor megérkezik otthonába zuhanyzás előtt még a gőzkabinban relaxál. A gőz és zuhanykabinok egyedileg tervezett designer kollekción páratlan luxust teremt a fürdőszobában. Mind látványban, mind érzetben tapasztalni fogja, hogy egyedi kialakításának köszönhetően, minden négyzetcentimétere tökéletesen van megtervezve. Szeretne részesülni ebben a luxusban? Webáruházban választhat saját igényeinek megfelelő gőz és zuhany kabint vagy akár a Sasha Mi gőz és zuhanykabinját, amelyben ötvöztük mindkét funkciót. 

 

Jacuzzi® masszázs nélküli kádak 

Ha valódi designer darabokkal szeretné feldobni fürdőszobáját, akkor a Jacuzzi® masszázs nélküli kádjai lesznek a befutók. Az eredeti Jacuzzi® minőség itt is megmutatkozik, modern formatervezéssel, akár egyedi lehetőségekkel. Válogasson széles termékkínálatunk között az alábbi linken: Masszázs nélküli kádak!

Megterveztetné fürdőszobáját? A Jacuzzi® termékei lehetőséget adnak arra, hogy fürdőszobáját valódi luxusban rendezze be. Masszázskádak, zuhanytálcák, kettő az egyben kabinok, szaunák, csaptelepek, pezsgőfürdők, minden, amire fürdőszobája vágyik!

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk