Jacuzzi ®

Masszázsmedence rendelés szállodák részére

Azok a vendégek, akik vakációjuk kapcsán a szállodai pihenés mellett döntenek, bizonyára szeretnék ott töltött napjaikat egy valódi wellness-élménnyel is megkoronázni. A masszázsmedence rendelés szállodák részére lehetővé teszi, hogy vendégeik ott tartózkodásuk során és azt követően ne csak azt jegyezhessék meg, hogy kényelmes volt szállásuk, de azt is, hogy páratlan spa-élményben lehetett részük.

Masszázsmedence rendelés szállodák részére

Hogyan hívhatjuk fel vendégeink vendégeink figyelmét arra, hogy masszázsmedencét rendeltünk szállodánk részére? Tárjuk eléjük a többletlehetőségeket, melyeknek a Jacuzzi® pezsgőfürdői által lehetnek kedvezményezettjei!

 

Masszázsmedence rendelés szállodák részére – a mégmaradandóbb élményért

Szeretne szállodájával feltűnően többet kínálni? Lehetőségeket keres arra, hogyan szerezhetne több vendéget, és annál is inkább, hogyan tehetné minél maradandóbbá az élményt számukra úgy, hogy akár visszatérő vendégek legyenek? Egészítse ki szolgáltatását masszázsmedence rendelésével a szállodájába! Az egyik legjobb wellness élményt nyújtják a Jacuzzi® pezsgőfürdői a pihenni vágyók számára. 

 

Masszázsmedence rendelés szállodák részére – a tökéletes kikapcsolódás kulcsa

Sokak számára a teljes kikapcsolódás egyetlen alternatívája az utazás és a szállodákban való pihenés, ahol mind fizikailag, mind lelkileg eltávolodhat a mindennapok fáradalmaitól. Ahhoz, hogy ez az élmény valóban teljes legyen, elengedhetetlen, hogy olyan lehetőségeket kínáljon az adott szállás, mint például egy pezsgőfürdő. A masszázsmedence rendeléssel szállodája részére lehetővé teszi, hogy vendégei egyszerre élvezhessék a fürdőzés és a masszázs élményét. A forró vízben való pihenés egyébként is rendkívül nyugtatóan hat a testre és az idegekre, míg a vízsugaras masszázs olyan előnyökkel is jár, mint a vérkeringés felfrissítése, a vérnyomás helyreállítása, az izomfájdalmak enyhítése.

 

Masszázsmedence rendelés szállodák részére  – a nászutas lakosztályok ékköve

A friss házasok, vagy akár csak a szerelmesek egyik kedvelt időtöltése a szállodákban töltött idejük alatt a Jacuzzi®ban való pihenés. Nincs olyan páros, akit ne nyűgözne le, hogy lakosztályukba belépve egy eredeti a Jacuzzi® masszázsmedence vár rájuk, csak, hogy még inkább bearanyozhassa mézesheteiket. Ha egy ilyen szolgáltatással egészíti ki szállodájának berendezését, garantált, hogy vendégei édes nosztalgiával gondolnak majd vissza ott töltött napjaikra.

 

Masszázsmedence rendelés szállodák részsére – a kicsik kedvence

Amikor a család együtt utazik, akkor az egyik fő szempont, hogy a kiszemelt szálláson milyen alternatívák vannak gyerekek számára, amelyek amellett, hogy az ő szórakozásukat szolgálják, a felnőttek pihenését is lehetővé teszik. Az kétségen kívüli, hogy a kisebbek imádnak a medencében játszani, azonban, ha ezt a felnőttekkel közös medencében teszik, az ritkán pihentető és megnyugtató. Ilyenkor ideális alternatíva lehet, hogy a gyerekmedence mellé kialakítunk egy olyan területet, amelyben a szülők, nagyszülők relaxálhatnak, s mindeközben az aprónép foglalatosságát is figyelemmel kísérhetik. Erre nyújt lehetőséget a masszázsmedence rendelés szállodák részére, amely által vendéglátó egysége egyszerre lehet kicsik és nagyok kedvence.

 

Masszázsmedence rendelés szállodák részére – a legkecsegtetőbb csapatépítő

Egyre inkább elterjedtté válik a cégek körében, hogy olyan csapatépítő tréningeket szervezzenek, ahol a munkatársak hosszabb időn át, a munkahelytől távol élvezhetik a közös időtöltést. És mi is lehetne jobb hatással a közösségre, mint egy masszázsmedence, ahol mindenki elengedheti a felgyülemlett feszültséget és pusztán emberi kapcsolataira koncentrálhat?

Érdeklődjön ajánlatainkról, hogy megtaláljuk ön számára is a tökéletes Jacuzzi® masszázsmedencét, melyet megrendelhet szállodája részére!
 

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk