Jacuzzi ®

Miért a Jacuzzi®?

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Miért a Jacuzzi®?

TECHNOLÓGIA, STÍLUS, WELLNESS

AZ ABSZOLÚT MINŐSÉG BIZONYSÁGA

A Jacuzzi® hidramasszázs kád, zuhanykabin, Twin (kombinált kád-kabin) vagy Spa (masszázsmedence) választása lakása értékének növekedését és életminőségének javulását is jelenti. A Jacuzzi® garancia a válogatott alapanyagokra, az innovatív technológiára, a tökéletes higiéniára és biztonságra, a teljes komfortra csakúgy mint az egyszerű beszerelésre és karbantartásra valamint a rendkívül hosszú élettartamra.

Ideális mélység
A Jacuzzi® széles kínálatában, a belső mélység szempontjából is mindig megtalálhatja ideális kádját. Bizonyos modellek csekély vízfelhasználás mellett is megajándékozzák a csodálatosan átölelő és felfrissítő hidromasszázs érzésével. Más modellek belső tere olyan nagy, hogy teljesen elmerülhet a vízben,akárcsak egy kis medencében.


VILÁGSZERTE A FÜRDŐSZOBA ÉS WELLNESS VEZETŐ CÉGE

A Jacuzzi® nem csak egy híres márka, hanem elsősorban egy nagy multinacionális cégcsoport: a Jacuzzi® Brands. Egy globális,több mint 40 országban jelen levő csoport kiterjedt ügynökségi,leányvállalati, képviseleti és bemutatótermi hálózattal. A Jacuzzi® minősége, ötletei és szolgáltatásai így lehetnek mindig az Ön közelében, a fürdőszobai valamint a bel- és kültéri wellness terek legteljesebb és legeredetibb kínálatával.
A Designer Collection,a tökéletes Jacuzzi® hidromasszázs, mely számos kortárs design tendenciát vonultat fel. A Young Collection színtiszta energia és szórakozás. A Morphosis az abszolút presztízst, fejlett technológiát és designt jelképezi. A Concept a teljes projekt, mellyel létrehozhatja saját egyéni fürdőszobáját. A Spa masszázsmedencékkel szeretteivel a szabadban is élvezheti az eredeti Jacuzzi® hidromasszázs élményt.
TENGERNYI ÉRV A Jacuzzi® VÁLASZTÁSA MELLETT

 

Önleeresztő rendszer

A kemény, merev csövekből készült vízrendszer Önleeresztő, mert a lejtések megtervezésekor ügyeltünk arra, hogy elkerüljük a pangó vizek kialakulását; ezzel is hozzájárulunk a kimagasló higiénia fenntartásához.

 

Megerősített vázszerkezet

A Jacuzzi® kádak rendkívül robosztusak és hosszú ólettartamúak, az idő múlásával is értékállóak és gyönyörűek maradnak. A héjat a teljes felületén üvegszállal megerősített műanyag réteg védi, míg az alját egy további, kb. 2 cm vastag forgácslap panellel erősítjük meg, amit erősen a szilárd fémvázhoz rögzítünk.

 

FELÜLMÚLHATATLAN ÉRZÉS

Hunyja be a szemét, és merüljön el egy Jacuzzi® hidromasszázs fürdőben: addig soha nem tapasztalt érzések fogják hatalmukba keríteni. Testét átölelik a tökéletesen ergonomikus formák, míg az eredeti fúvókák által kibocsátott, tudományosan elhelyezett és beállított víz és levegő sugarak a megfelelő intenzitással élénkítik teste összes vitális központját. Mindez azért lehetséges, mert a Jacuzzi® találta fel a hidromasszázst és máig a csúcsszínvonal megtestesítője ebben az ágazatban csakúgy mint a jóllét ilyen értelmű felfogásában és megvalósításában: senki más nem garantálhat Önnek ily sokat.

 

Tökéletes fúvókák

A Jacuzzi® fúvókák - több mint 50 év tapasztalatának és fejlesztéseinek eredményeként - a hidromasszázs szivattyúval együttműködésben, tökéletes víz/levegő keveréket szállítanak.
Ezen túl, a Designer Collection és a Morphosis termékcsaládoknál a különleges Self Closing Jet fúvókák automatikus elzáró rendszerrel rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy egy szempillantás alatt a kádat a szokásos tisztálkodásra is használhassa.

Beállított vízsugarak

A Jacuzzi® hidromasszázs sugarai a legmegfelelőbb irányból érik a testet a mély, de sosem fájdalmas masszázshoz. Ezen felül, a valóban testre szabott kezelés végett, a fúvókák minden irányban 30 fokkal állíthatók. A talp- és hátfúvókáknak köszönhetően a rendszer az egész testet frissíti és élénkíti, míg a nap összes fáradtsága és feszültsége elmúlik.


EGY HELYSÉG, HARMÓNIÁBAN MINDEN ÉLETSTÍLUSSAL

A Jacuzzi® filozófiájában a hidromasszázs nem egy önmagában álló elem, hanem éltető központja egy mindig új lakótérnek, mely tükrözi az Ön igényét a szépre, teljesítményre, presztízsre vagy egyszerűségre: harmóniában az egész otthont kialakító anyagokkal , hangulatokkal és érzésekkel. Ezért kínálja a Jacuzzi® a folyamatosan fejlődő termékmodellek teljes választékát, melynek mindegyikére jellemző a könnyed és kortalan design, melynek mindegyike olyan eltérő életstílusokat képes kifejezni mint a Luxury, Romantic, Stylish, High Tech, Fluid, Multisensorial... Egy olyan változatosság ez, ami minden modellt még különlegesebbé és páratlanabbá tesz; egy további érv a mellett, hogy miért a Jacuzzi® " az Ön ideális világa.


Nagyobb vízhozam

A fúvókák víz- és levegőhozama valóban jelentős. A gondos tervezés garantálja a hidromasszázs fúvókák megfelelő intenzitását, a test vitális központjaira gyakorolt nagyon hatékony és mély hatás érdekében.

 

Aláírással vállalt minőség

A Jacuzzi® túlteljesíti a szokásos nemzetközi minőségi és biztonsági standardok elvárásait: a gyártás összes szakaszában gondos ellenőrzéseket végzünk és ezen felül a gyártóüzemben valamennyi terméket egyesével teszteljük és ellátjuk a felelős szakember által aláírt tanúsítvánnyal.

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk