Jacuzzi ®

Otthoni masszázsmedence árak

Napjainkra már egyre inkább kezdenek elterjedni a pezsgőfürdők, masszázsmedencék az otthonokban is, nem csak szállodákban és hasonló helyeken. Az alábbi cikkben bemutatjuk, hogy a Jacuzzi® otthoni masszázsmedence árak mögött valójában milyen márka, valamint milyen termékek állnak, illetve hogyan viszonyulnak ezek a piacon lévő többi hasonló termékhez.

Otthoni masszázsmedence árak

Mit takarnak a Jacuzzi® otthoni masszázsmedence árak?

Mintegy negyven évvel ezelőtt létrejött a Jacuzzi® hidromasszázs, mely azóta is elképesztő sikereket könyvelhet el a stressz és a fáradtság leküzdésében. A céget eredetileg egészen más célból hozták létre; előbb repülőgép-propellereket, később már repülőket is gyártottak. 1965-ban aztán megszületett a hidromasszázs-berendezések első prototípusa, melynek létrejöttét beható orvosi-tudományos kutatásokra alapozták. A termék sikeres lett, a ’60-as évekre pedig egyik produktumot szabadalmaztatták a másik után. A ’80-as években aztán megjelentek a hidromasszázs medencék is, melyek kialakítását ugyancsak alapos kutatómunka előzte meg.

A Jacuzzi® név egyre szélesebb körben kezdett egyet jelenteni a lehető legmodernebb fejlődéssel való lépéstartással a jóllét és az elegancia területén egyaránt, s bár még mindig rengetegen azonosítják a terméket a Jacuzzi® márkanévvel, ez a berendezések népszerűségén nem változtat. A hírnévnek és a sikernek az jelenti az alapját, hogy számunkra kiemelten fontos a minőség, hiszen csak a legjobban megmunkált termékek tudják a leginkább betölteni a kívánt funkciójukat. Épp ezért, amennyiben masszázsmedence vétel előtt áll, biztos lehet benne, hogy ha nálunk vásárol, akkor az otthoni masszázsmedence árak kizárólag a legnívósabb produktumokat takarják.

Otthoni masszázsmedence árak – milyen termékek tartoznak ide?

Az otthoni masszázsmedence árak attól függően eltérhetnek, hogy milyen típusú masszázsmedence mellett dönt Ön. Nálunk, a Jacuzzi®-nál alapvetően négyféle kategóriába soroljuk a masszázsmedencéket. Az első kategóriában találhatóak a Design masszázsmedencék, melyek egyszerre ötvözik a modernitást, az eleganciát és az egyéniséget az olasz luxusra jellemző letisztult formákban. Ebbe a kategóriába tartoznak az Alimia, a City™ SPA, a Flow, a Profile, a Santori Pro, a Skyline, a Skylounge, a Unique és a Virtus design masszázsmedencék.

A következő kategória a Prémium családi masszázsmedencék, ezek számos különböző méretben elérhetőek, így akármekkora családja legyen Önnek, garantáltan megtalálja azt a darabot, amivel mindenki kiélvezheti a wellnesst.

A harmadik kategória a Professional feszített víztükrű masszázsmedencék kategóriája. Ezek közös jellemzője, hogy úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen passzoljanak a környezetükhöz. Ide tartoznak az Alimia Experience, az Enjoy, a Profile Pro, a Sienna, a Virginia és a Virtus Pro masszázsmedencék.

És a negyedik kategória a Lodge medencék kategóriája, ahol három méret közül lehet választani (S, M, L). A lodge alapmodellek testre szabhatóak, valamint kiegészíthetők olyan plusz pociókkal, melyek csökkentik a masszázsmedencék fenntartásával járó költségeket.

Ön is szeretne otthonába egyet a Jacuzzi® masszázsmedencéi közül? Keresse fel termékeinket, nézelődjön kedvére, és ha bármiben segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal!
 

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk