Jacuzzi ®

Pezsgőfürdő vásárlás otthonra

A pezsgőfürdő vásárlás otthonra már egyáltalán nem megy ritkaságszámba, ha valaki egy ilyen berendezésre vágyik, viszonylag könnyen be is tudja szerezni. Alábbi cikkünkben pedig azt mutatjuk be, hogy milyen hatással van a masszázsmedence a szervezetünkre, valamint, hogy nálunk, a Jacuzzi® kínálatában milyen lehetőségek közül lehet válogatni, ha pezsgőfürdőt szeretne otthonába.

Pezsgőfürdő vásárlás otthonra

Pezsgőfürdő vásárlás otthonra – milyen előnyei vannak?

A pezsgőfürdő vásárlás otthonra nem csak azért nagyszerű ötlet, mert ezek a termékek modern vonalaikkal bármely terasznak, kertnek, vagy egyéb helyiségnek a dísze lehet. Természetesen amellett sem lehet elmenni, hogy ezek a produktumok fantasztikus dizájnt kaptak tervezőiktől, azonban a valódi varázslat, ami miatt ez az eszköz igazán fantasztikus, az a vízben történik. A melegvizet már évszázadok, ha nem évezredek óta használják az emberek a gyógyításra, a pezsgőfürdőkben pedig ez a gyógyító erő kiegészül a mélymasszázs pozitív hatásaival. A stressz kezelésére is az egyik legjobb módszer a hidroterápia. A vizes masszázs stresszfeloldó tulajdonságát annak köszönheti, hogy a hő tágítja az ereket, és így a sérült szövetek felé nagyobb mennyiségű vér áramlik. A felhajtóerő 90%-kal csökkenti a test súlyát, enyhítve az ízületekre, izmokra és idegekre nehezedő nyomást.

Továbbá a hidroterápia csökkenti a bizonyos típusú ízületi gyulladások, hátbántalmak és egyes sérülések okozta fájdalmakat, elősegíti a jó alvást, serkenti az egészséges vérkeringést, segít a vérnyomás csökkentésében, jó hatással van az emésztésre és vitalizálja bőrt. A vizes terápia az öregedés elleni harcban is tökéletesen használható.

Otthon rendszeresen is használhatjuk

Ugyan rengeteg pozitív hatása van a pezsgőfürdő használatának, de mint minden tevékenységnél, amitől pozitív hatást várunk, így itt is nagyon fontos tényező a rendszeresség. Persze annak is megvan a pozitív hatása, ha évente néhány alkalommal eljut valaki egy wellness hotelba és egy kellemes hétvége keretében kipiheni magát, de ahhoz, hogy megőrizzük a testi, lelki egészségünket és valóban tartós eredményt érjünk el, törekedni kell a rendszeres használatra.

 

Pezsgőfürdő vásárlás otthonra széles kínálatunkból

Manapság a pezsgőfürdő vásárlás otthonra már nem igazán ütközik nehézségekbe. Amennyiben nálunk, a Jacuzzi® márkánál keresi Ön a tökéletes berendezést, több lehetőség közül is választhat. Honlapunkon számos különböző termék megtalálható, a masszázsmedencék választéka négy kategóriába osztva tekinthető meg: a Design masszázsmedencék, mint az Alimia, a City™ SPA, a Flow, a Profile, a Santori Pro, a Skyline, a Skylounge, a Unique és a Virtus. Emellett ott vannak a Prémium családi masszázsmedencék, több méretben. A Professional feszített víztükrű masszázsmedencék kategóriájában megtalálhatók az Alimia Experience, az Enjoy, a Profile Pro, a Sienna, a Virginia és a Virtus Pro termékek. Valamint vannak még a Lodge masszázsmedencék, háromféle méretben.

Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a tökéletest és élvezni a kényeztető luxusérzetet otthonában!
 

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk