Jacuzzi ®

Prémium Jacuzzi® szállodába

Azok akik szállodába mennek pihenni, minden bizonnyal vágynak arra, hogy a pihenésüket egy igazi wellness élménnyel is párosítsák és fokozzák. Ehhez a wellness élményhez szükség van néhány olyan elemre, ami manapság egy szállodának már alapelemként kell funkcionálnia, ilyen például egy prémium Jacuzzi® szállodába. 
Hogyan érjük el, hogy felhívjuk vendégeink figyelmét a lehetőségre, hogy van egy prémium Jacuzzi® a szállodában? Tüntessük fel nekik a lehetőségeket!

Prémium Jacuzzi® szállodába

Prémium Jacuzzi® szállodába – Szeretne egy kis extrát belevinni

Szállodája van és szeretne egy kis extrát belevinni? Lehetőségeket keres arra, hogy szerezhetne több vendéget, hogyan teheti még élvezetesebbé számukra a vendéglátójában töltött idejét? Egészítse ki szolgáltatását prémium Jacuzzi®val a szállodában. Az egyik legjobb relaxáló élményt nyújta a prémium Jacuzzi® a pihenni vágyók számára. 

 

Prémium Jacuzzi® szállodába – Nászutas lakosztálynak

A nászutasok egyik abszolút kedvenc időtöltése a szállodában töltött idejük alatt a Jacuzzi®ban való időtöltés. A páros kényeztetés egyik tetőfoka, amikor lehetőség van pihenni egy prémium Jacuzzi®ban a szállodában. Nincs olyan nászutas pár, aki ne vágyna ennek a lehetőségére, hogy a mézes heteiket egy ilyen exkluzív szolgáltatás egészítse ki. Fogalmazhatunk úgy is, hogy ahol nászutas lakosztály van, már szinte elengedhetetlen, hogy ne járjon hozzá egy prémium Jacuzzi® a szállodában.

 

Prémium Jacuzzi® szállodába – Gyerekek kedvence

Amikor a család együtt megy szállodába, akkor az egyik fő szempont, hogy milyen lehetőségek vannak a gyerekek számára, ami az ő jólétüket szolgálja. Amellett, hogy a gyerekek imádnak a medencében játszani a felnőttek is szeretnek ez idő alatt a vízben pihenni, de lehetőség szerint nem a gyerekmedencében. Ilyenkor egy tökéletes világban kialakítanak a gyerek medence mellé egy területet a felnőtteknek, ami ha a felnőttek kedvence, akkor egy prémium Jacuzzi®. Így míg a gyerekek játszanak a felnőttek is kikapcsolódnak és szemmel tarthatják közben a gyerekeket. 

 

Prémium Jacuzzi® szállodába – Ha kikapcsolódásra vágyik

Az emberek nagyrésze rendszeresen jár szállodába, hogy kikapcsolódjon. A kikapcsolódáshoz viszont szükséges, hogy olyan lehetőségeket kínáljon a választásra esett helyszín, mint egy prémium Jacuzzi® a szállodában. Annak a lehetősége egy pihenés alatt, hogy van prémium Jacuzzi® a szállodában nagyban fogja befolyásolni az emberek döntését, hogy miért érdemes oda menni, és mondhatni ma már egy szállodának egy elengedhetetlen eleme, hogy rendelkezzen prémium Jacuzzi®val. 

 

Prémium Jacuzzi® szállodába – Csapatépítők kedvence

Egyre nagyobb divatját éljük annak, hogy a cégek rendszeresen szerveznek csapatépítőket, és ezt egyre sűrűbben szeretik olyan helyen megrendezni, ahol lehetőség van az ottalvásra, tehát szállodában. Nagyon különleges csapatépítőnek ad helyszínt egy prémium Jacuzzi® a szállodában.

Érdeklődjön ajánlatainkról, hogy megtaláljuk ön számára is a tökéletes prémium Jacuzzi®t szállodájába.

 

 (2.kép) (3.kép) (4.kép)
termekkinalatunk-kozultermekkinalatunk-kozul 3. képtermekkinalatunk-kozul 4. képtermekkinalatunk-kozul 5. kép

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk