Jacuzzi ®

5 tévhit a Jacuzzi® használatáról

Többször találkoztunk már olyan személlyel, aki nem valós információkkal találkozott a Jacuzzi®-ról, álhíreket olvasott és bár szeretné élvezni a Jacuzzi® előnyeit és élményeit, de elhitte a hallottakat, amik persze nem igazak. 5 ilyen tévhitet fogunk megcáfolni, hogy miért nincs okunk félni a Jacuzzi® vásárlástól. 

5 tévhit a Jacuzzi® használatáról

1.    Tévhit – Fertőzések és baktériumok melegágya a Jacuzzi®

Ez az egyik legtöbbet hallott tévhit, hogy a Jacuzzi® medencéje, vize tele van baktériumokkal, ami a fürdőzés utáni időszakot kellemetlenné teszi, mivel biztos, hogy elkapjuk a fertőzést. Egy Jacuzzi® vize általában 34-38 Celsius fokos, amiből arra következtetnek sokan, hogy itt telepszik meg minden baktérium. Mivel az igaz, hogy ezt a hőfokot kedvelik a mikroorganizmusok valóban van rá lehetőség, hogy letelepedjenek, de csak abban az esetben, ha nincs megfelelő vízkezelése, és szűrése a jacuzzinak. Mivel a Jacuzzi® egy alapfelszereltsége az automata vízszűrő, illetve a vízkezelést lehet a kézitől az automatáig választani, így nincs ok az aggodalomra. 

 

2.    Tévhit – A jacuzzi hatalmas számlát csinál

Mivel a Jacuzzi® fejlesztése és kivitelezése sem állt meg a kor fejlődésével, így a fejlesztők nem csak a megjelenésre, kényelemesre és az egyéb külső igényekre figyelnek oda, de arra is, hogy olyan terméket gyártsanak, ami költséghatékonyan tud működni. Tévhit az, hogy a Jacuzzi® használata olyan számlát fog készíteni, ami bárkinek is meglepetést okozna. 

 

3.    Tévhit – A Jacuzzi® folyamatos vízcserét igényel

Sokan azért hátrálnak meg a Jacuzzi® vásárlástól mert attól tartanak, hogyha a vizet nem cserélik folyamatosan, akkor a víz koszos, zavaros és kellemetlen szagú lesz. Mivel a Jacuzzi® olyan szűrőrendszerrel van ellátva, hogy folyamatosan képes ezektől a zavarosságot okozó szennyeződésektől megtisztítani a vizet, nekünk erre nem is kell szinte különösebb odafigyelést fordítanunk. A víz minden esetben kristálytiszta a Jacuzzi® tökéletes vízszűrőjének köszönhetően. 

 

4.    Tévhit – Minél több fúvókával ellátott Jacuzzi®-t érdemes venni

Ez sem igaz, hiszen a Jacuzzi® minőségét, hatékonyságát nem ez határozza meg. A férőhelyek számától valóban nő a a fúvókák száma is, de ha ezzel nagyobb számbán kéne nőnie a fúvókák számának, mint az egyébként Jacuzzi®-ba tervezett, akkor a hatékonysága csökkenne. Sokkal fontosabb, hogy milyen erővel bír a fúvóka és hova irányul, ezért vannak a Jacuzzi®-k a legpontosabb mérnöki számításokkal tervezve, hogy a test azon részét érje ahol szükség van rá. 

 

5.    Tévhit – Néhány alkalom után unalmas lesz

Ezt csak azok gondolják így, akik még nem próbálták ki. Soha nem hallottunk olyanról, akinek lenne Jacuzzi®-ja és azt mondta volna: „én már meguntam.” A Jacuzzi®-t nem lehet megunni, hiszen az egyik legjobb módszer arra, hogy az ember kikapcsolódjon és közben még masszírozza is  a vízsugár. Mivel télen és nyáron is lehet élvezni a Jacuzzi® adta élményeket, ezért nyugodtan van lehetőségünk arra, hogy unásig használjuk, de hamar azon kaphatjuk magunkat, hogy inkább függőséget tud okozni.

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk