Jacuzzi ®

Tökéletes wellness otthonra? Ezekre lesz szükség

Szeretné Ön is otthonában átélni a tökéletes wellness élményt? Akkor ezeket az eszközöket szerezze be, hogy a kikapcsolódás 100%-os lehessen! 

Tökéletes wellness otthonra? Ezekre lesz szükség

Minden ember szereti a wellness nyújtotta kikapcsolódás élményeit, de a legtöbb ember ezt csak nyáron tapasztalja meg, amikor elmegy a családdal egy wellness központba. Érdemes a wellness-t rögtön az otthonunkba kialakítani, így nem kell ezért elutazni vagy minden évben sokat fizetni érte. 

 

Az otthoni wellness előnyei 

Számos előnye van annak, ha a wellness a saját otthonában van, például: teljesen egyedül lehet, akkor használhatja amikor csak szeretné, de higiéniai szempontokból is pozitívabb egy privát wellness otthon. Lássuk, hogy mire lesz szüksége a tökéletes wellness kialakítására otthonában:

 

Jacuzzi®

A Jacuzzi®-zás nagyon jó program akár egyedül, akár társasággal is. Télen és nyáron is lehet élvezni a Jacuzzi® nyújtotta élményeket, ezért érdemes beszerezni egyet otthonra. Ha igazi wellness élményre vágyna, szeretne kikapcsolódni és feltöltődni ez biztos, hogy tökéletesen megoldja a feltöltődését. A Jacuzzi® köztudottan stresszoldó hatású. A mai világban mindenki állandó rohanásban van, folyton csörög a telefon és érkeznek az üzenetek, de mikor jön el az a pillanat amikor tényleg csak magunkra koncentrálunk és élvezzük a jól megérdemelt pihenés perceit? Jobb pihenni egy jakuzziban, mint ülni a kanapén, valljuk be. Nem utolsó az sem, hogy a Jacuzzi® összehozza a családot. Egyre ritkább az, hogy a családok közösen csináljanak valamit otthon, erre inkább külső helyszínt szoktak keresni. A családdal való Jacuzzi-zás nagyon kellemes program, ami értékes beszélgetéseknek és vidám szórakozásnak ad helyet. 

 

Szauna, gőzkabin

Ha eddig nem gondolkodott el azon, hogyan tudná otthonát igazán wellness központúvá tennie, segítünk benne. Az otthon kialakított szaunák, gőzkabinok egyre népszerűbbek. Érdemes megfontolni, hogy egy szauna vagy gőzkabin beépítése otthonunkban nem csak tökéletes wellness program, de azon emberek számára egy megtérülő befektetés, akik rendszeresen járnak wellness központokba. Miért fizetnénk ki a belépőt folyamatosan, ha lehet otthon saját szaunánk? Miért ülne idegen emberekkel egy szaunában, ha ezt megteheti otthon is egyedül vagy a családjával? Nincs is annál megnyugtatóbb érzés amikor a saját szaunájában relaxálhat anélkül, hogy bárki egy pillanatra is megzavarná az ajtó nyitásával.  

 

Zuhanyzó vagy kád masszázzsal

A masszázzsal ellátott zuhanyzók és kádak nem csak a pihenésünket tudják magasabb szintre emelni, de az egészségünket is támogatják. Serkenti a vérkeringést és ezáltal az egész szervezetben jótékony folyamatot indít el. Talán lehetne izgalmasabb wellness élmény otthonra, mint kiszállni a privát szaunájából és utána megmártózni a masszázzsal ellátott fürdővízben? Szerezzen be Ön is egy masszázs zuhanyzót vagy kádat, hogy élvezhesse az otthoni wellness előnyeit és élményeit. 

 

Ha pedig segíthetünk Önnek az otthoni wellness kialakításában, keressen meg minket, hiszen termékeink széles kínálata között megtalálhat masszázsmedencéket, pezsgőfürdőket, szaunát, gőzkabint és zuhanykabinokat is. Válogasson termékkínálatunkból
 

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk