Jacuzzi ®

A wellnessezés 5 előnye

Nem számít, mivel töltjük ki a rendelkezésünkre álló időt, amíg az értékes percekből nem fordítunk eleget magunkra. Mindenki érezte már úgy, hogy az egész világ súlya nyomja a vállát, ez pedig ront az életminőségen. Ismerős? Akkor itt az ideje egy kis énidőnek! Az alábbiakban bemutatjuk, melyek a wellness legnagyobb előnyeit!

A wellnessezés 5 előnye

Hangulatjavító

A szorongó emberek vízszintes helyzetben a meleg fürdőben nyugodtan, összeszedettnek érezhetik magukat. Ráadásul a forró víz természetes dekongesztálószerként segíti az orrmelléküreg-problémákat, csökkenti a szorongást és segíti a test méregtelenítését izzadással. Az illóolajok mellett a gyertya meggyújtása szintén elősegíti az otthoni menedék kialakítását, ahol aztán kezdődhet a relaxálás!

 

Legyőzi a megfázást

Nem számít, milyen évszak van, aki hajlamos a megfázásra, az télen-nyáron szembesül a problémával. Fél órát töltve a fürdőben megállítható az orrban lévő hideg vírus szaporodása. A baktériumok jobban terjednek hidegebb hőmérsékleten, és a testhőmérsékletet emelő fürdőkkel a gőz kitisztítja az orrjáratokat, mert a melegség miatt az immunrendszer keményebben dolgozik.

 

Csodálatos, bársonyos bőr

Mindannyian tiszta, sima bőrre vágyunk, de idővel a bőrünk igényeit néha figyelmen kívül hagyjuk. Egy hosszú fürdés forró fürdőben megnyitja a pórusokat a bőrben, így az olajok és a szennyeződések könnyen kitisztulhatnak. Az ezen folyamat során felszabaduló méreganyagokat a víz természetes elemei elpusztítják. 

 

A hidromasszázs előnyei

A hidromasszázs ereje a vérkeringés fokozásában rejlik. Korunk jellegzetes tünetei a stresszes életmód, a kiégés és a belőlük fakadó szív-és érrendszeri betegségek, emésztőszervi panaszok, és az immunrendszer általános gyengesége is. A hidromasszázs a felgyorsult életvitel ellensúlyozására való, úgy, hogy közben a fürdőzés örömétől sem foszt meg bennünket. Maga a termálvíz és a masszázs külön-külön is jó hatással vannak szervezetünk működésére, de együttesen alkalmazva igazán drámai változást érhetünk el velük.

 

Méregtelenítés szaunával

A megújulás, méregtelenítés egyik legjobb módja a szauna használata. A forró levegőn elpusztulnak a baktériumok és vírusok és beindul a szervezet öngyógyítása. A hő hatására az érrendszer is aktívabbá válik: megnövekszik a vérellátás, ami az anyagcsere folyamatokat gyorsítja fel nagymértékben. A méregtelenítés tehát nemcsak az izzadás útján valósul meg, hanem e folyamatok gyorsulásával is. A szaunázást követő jeges fürdő is a vérkeringés felpörgetését szolgálja.
 

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk