Jacuzzi ®

Zuhany vagy kád: Melyiket válasszam?

Ha fürdőszoba újításról, építésről, átalakításról van szó, gyakran előkerül a kérdés: zuhany vagy kád? Nem egyszerű a döntés, mindkettő mellett vannak pro és kontra érvek is. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk mindkét berendezés mellett érveket, melyek az Ön számára is megkönnyíthetik a döntést!

Zuhany vagy kád: Melyiket válasszam?

Érvek a zuhany mellett

1. Olcsóbb megoldás

A zuhanyzó választása a káddal szemben egyértelműen kevesebb kiadás, nem is feltétlenül maga a berendezés, hanem a vízfogyasztás tekintetében. Mindenképpen költséghatékonyabb megoldás.

2. Helytakarékos

A fürdőkádhoz bizony szükséges némi hely is az adott fürdőszobába, ellenben a zuhanykabin sokkal helytakarékosabb, így a kis fürdőszobák esetében mindenképpen jobb választás.

3. Gyors

Természetesen, ha az ember siet valahova, akkor nem valószínű, hogy szeretne eltölteni egy órácskát a kádban. A zuhanyzás gyors, frissítő, így, ha egyébként rohanó életmódot folytat valaki, ez a megfelelő választás.

4. Itt is le lehet ülni

A zuhanytálcában is lehet ülni, melegedni, sőt, akár a gyerekek kisméretű kádja is befér a zuhanyzóba. Kis fürdőszoba esetén egyébként sem szerencsés a kád, ha be is fér, túl zsúfolttá teszi a helyiséget.

5. A mai zuhanykabinok élményt kínálnak

Ma már a modern zuhanykabinok, zuhanyfejek nem csak a gyors tisztálkodást teszik lehetővé, de a különböző funkcióknak köszönhetően a fürdésből igazi élményt varázsolnak. Vannak masszázsfunkciók, szín- és fényterápiák, de olyan kabinok is akadnak, melyek gőzfürdőként is használhatóak.

 

Érvek a fürdőkád mellett

1. Nagyon pihentető

Az első érv a fürdőkád mellett, hogy semmihez sem hasonlítható az az érzés, amikor az ember eltölt egy-két órát a forró vízben pihenve. A vízcsobogás segít kiüríteni az elmét, és egy, a meditációhoz hasonló nyugodt állapotot idéz elő.

2. Lehet olvasni

Csak az tudja, milyen kikapcsolódást tud biztosítani egy óra olvasás a habfürdőben, aki maga is szokta csinálni. Egyfelől ellazítja a testet, másfelől pedig elrepít egy alternatív világba, nem is csoda, hogy egy ilyen óra után egészen megújulva érezzük magunkat.

3. Divatos

A mai kádak már nagyon jól néznek ki, modern, letisztult dizájnok és elegáns vonalak jellemzik őket. Bár, hogy egy igazán klasszikus darabot is megemlítsünk, a macskalábakon álló kádak ismét kezdenek visszajönni a divatba.

4. Növeli az ingatlan értékét

Nem meglepő módon, azok az ingatlanok, ahol zuhany helyett kád van, bizony többet is érnek. Ezért aztán érdemes lehet előre is gondolkodni, és a kádat választani, ami az ingatlan eladás/kiadása esetén nagyobb profitot hoz.

5. A gyerekek is szeretik

A gyerekek számára egyértelműen jobb választás a kád, mint a zuhany, és szülőként is könnyebb a kicsik fürdését így koordinálni.

+1. A kádban is lehet zuhanyozni

+1 érv, hogy a fürdőkád teret enged a zuhanyozásnak is, nem kell feltétlenül mindig órákig fürdőzni.Sőt, a Jacuzzi termékválasztékában kád-kabin 2 az 1-ben termékeivel még könnyebben kivitelezhető a zuhanyzás és a fürdőkád élménye egyszerre. 

Akármelyik berendezés legyen is végül a nyertes, mi minden esetben számos különböző lehetőséget kínálunk, hogy Ön biztosan megtalálja a tökéletes választást! Mi a Jacuzzi® kizárólag prémium minőségű termékeket forgalmazunk, produktumainkkal Ön is becsempészheti a luxust otthonába!

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház


Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk